La Clau

Centre d'expressió musical

piano

Ideari

A la Clau, integrem i conciliem els aspectes teòrics i pràctics de l’aprenentatge musical amb classes de llenguatge en què cada alumne utilitza el seu instrument i on s’integren teoria musical, cant i grup de cambra.

Aconseguim anar més enllà de la teoria musical descriptiva com a via per arribar al coneixement i la comprensió del fet musical i centrar l’acció pedagògica en el procés, en el “com”, per fer arribar l’alumne al descobriment conscient de les sensacions musicals i la comprensió de l’obra musical com un tot per poder percebre la creativitat musical des de dins, molt més a prop.

Per què heu de triar la Clau

La Clau és un nou projecte d'escola de música a La Garriga on potenciem els següents valors:

  • Apropament a la realitat musical de l'alumne.
  • Treball en equip.
  • Classes de llenguatge musical on cada alumne utilitza el seu instrument i on s'integra teoria musical, cant i grup de cambra.
  • Recerca de la motivació dels alumnes i professors.
  • L'aprenentatge musical entès com a gaudi i alhora procés enriquidor pel creixement de l'alumne.

Professors

Ivan Sanmartín

Bateria, percussions i llenguatge musical

L'Ivan és un músic entregat al seu ofici i amb una vocació pedagògica ben coneguda al nostre municipi. Ex-professor i cap d'estudis a El Tram, director de Gospel Joy La Garriga, ex-professor i co-fundador de Tukupracum, ex-professor de timbal pel Front Diabòlic, concentracions de bateries de la Festa Major, Interbatucades...
Format en bateria, solfeig i harmonia a l'escola l'Estudi de Granollers i també amb estudis de magisteri especialitzat en educació musical a la UAB, l'Ivan és un músic que no para quiet rodant pel món en projectes musicals d'estils ben eclèctics (sobretot de música d'arrel afroamericana) i que està "ben decidit a tornar altre cop a treballar de valent per transmetre la filosofia d'aprenentatge musical de La Clau i fer del gaudi a través de la música una manera de viure i compartir"


Juanjo Molina

Trompeta, trombó, grups de vent, big band

En Juanjo és natural de Mollet del Vallès i va iniciar la seva formació com a trompetista amb Ramon Mora a la Banda de Joves Músics de Mollet i posteriorment la seva cerca constant en la millora del seu instrument el va portar a estudiar amb trompetistes com Juan de Diego, Dani Gallostra, Ivó Oller, Matthew Simon i David Pastor. Ha cursat estudis superiors de música a l’ESEM - Taller de Músics.

Ha tocat amb diferents orquestres de ball del país i formacions dels més diversos estils com bandes simfòniques, cobles, conjunts de versions (pop-rock, soul, funk, etc...), xarangues, big bands, dixieland, jazz… però el seu projecte més estable és el grup de dixieland i jazz tradicional Moby Dixie, amb el qual ha tocat en diversos festivals de l'estat compartint cartell amb artistes de renom internacional.


Jesús Hermosilla (Xexu)

Oboè, gralla, piano i llenguatge musical

El Xexu és estudiant al Conservatori Superior de música del Liceu en especialitat d'oboè,  i el seu segon instrument és el piano.

Ha participat en diversos projectes en l'àmbit musical com el "Jove Barber de Sevilla" al Gran  Teatre del Liceu, a l'orquestra Simfònica Solidària de Barcelona en el projecte "Dones al món simfònic" i a l'orquestra de Mataró, per anomenar els més recents.

Dinàmic i compromès, també està explorant la branca de composició, i ha creat diversos projectes de bandes sonores.


Pol Castelló

Guitarra elèctrica, ukelele i combos

En Pol és natural de La Garriga.

És guitarrista professional després d'una carrera que va començar als 5 anys quan agafava el seu primer instrument, el violí.

Durant la seva primera etapa musical va estudiar a dos centres musicals de La Garriga, on va tocar el violí durant 10 anys i va descobrir pel camí la guitarra. Finalment, es va decantar per la guitarra elèctrica que es va convertir en la seva passió.

Havent completat els seus estudis reglats, va decidir anar a estudiar el grau d'interpretació a La Jam Barcelona a BCN, especialitzant-se en guitarra elèctrica  i estudiant amb ella tot tipus d'estils i gèneres musicals.


Àlex Martín

Violí, viola, piano i llenguatge musical

Nascut a Lliçà d'Amunt, va iniciar la seva formació com a violinista a l'escola de Música de la Vall del Tenes.

Anys més tard, va continuar els seus estudis musicals al Conservatori Josep Maria Ruera de Granollers, on també es va interessar per la viola i el piano. Paral·lelament als seus estudis musicals, va estudiar el Grau en Enginyeria de Sistemes Audiovisuals a la UPF.

Ha participat com a violinista i violista en diverses formacions de cambra i orquestres com la Jove Orquestra Simfònica del Vallès, l'Arts Simfònica Jove i la Orquestra de Mataró, on actualment és músic titular.

Com a pianista, ha format part de diverses agrupacions i bandes, participant en l'enregistrament de 5 discs de diferents artistes i grups.


Ariadna Vílchez

Arpa, piano i llenguatge musical

L'Ariadna és una estudiant garriguenca d'últim any del Conservatori de música Josep Maria Ruera de Granollers. Està especialitzada en piano, i l'arpa és el seu segon instrument.

Ha participat en projectes de tota mena com ara, intercanvis musicals, projectes orquestrals i en grups de cambra. D'entre ells el Jove Projecte Orquestral dirigit per Josep Ma. Sauret com a segona arpista amb Laura Boschetti.

Empàtica i compromesa, les seves classes s'ompliran d'harmonia fent que els alumnes aprenguin de la manera més divertida i creativa.


Maria Molina

Cant, corals, piano i llenguatge musical

La Maria és natural de Ripollet. Va començar els seus estudis musicals des de ben jove.

Va estudiar cant i piano al Conservatori de Sabadell i paral·lelament, va fer la carrera de Musicologia a la UAB. Posteriorment, va fer el Màster de Formació del Professorat a la UB.

Ha participat en cors de renom com el Cor de Noies de l'Orfeó Català o el Cor Jove Nacional de Catalunya.

Actualment, cursa els seus estudis superiors de cant al Conservatori del Liceu, gràcies a la Beca Ferrer-Salat que va obtenir.

El cant és el seu instrument principal, un instrument amb potencial per aprendre i expressar.

Creativitat, originalitat i sensibilitat és el que transmet a les seves classes!


Scroll to top