La Clau

Centre d'expressió musical

piano

Ideari

A la Clau, integrem i conciliem els aspectes teòrics i pràctics de l’aprenentatge musical amb classes de llenguatge en què cada alumne utilitza el seu instrument i on s’integren teoria musical, cant i grup de cambra.

Aconseguim anar més enllà de la teoria musical descriptiva com a via per arribar al coneixement i la comprensió del fet musical i centrar l’acció pedagògica en el procés, en el “com”, per fer arribar l’alumne al descobriment conscient de les sensacions musicals i la comprensió de l’obra musical com un tot per poder percebre la creativitat musical des de dins, molt més a prop.

Per què heu de triar la Clau

La Clau és un nou projecte d'escola de música a La Garriga on potenciem els següents valors:

  • Apropament a la realitat musical de l'alumne.
  • Treball en equip.
  • Classes de llenguatge musical on cada alumne utilitza el seu instrument i on s'integra teoria musical, cant i grup de cambra.
  • Recerca de la motivació dels alumnes i professors.
  • L'aprenentatge musical entès com a gaudi i alhora procés enriquidor pel creixement de l'alumne.

Professors

Paula Barranco

Cant, corals i sensibilització musical

Una cantant jove, entusiasta i enèrgica, apassionada del jazz i la música moderna amb una gran base de cant clàssic.

Com a logopeda, sap com es produeix la veu i t'ajudarà a descobrir la teva, tant si saps cantar com si no.

Amb la Paula aprendràs amb el que més t'agrada i t'ho passaràs d'allò més bé cantant. Vine a trobar La Clau de la teva veu!


Alan Pardo

Guitarra elèctrica, llenguatge musical i combos
L' Alan és natural de Barcelona i viu la música des de ben petit.
El seu pare, com a gran entusiasta, va crear un ambient musical a casa amb vinils de Hendrix, Led Zeppelin, CCR, Camel, Stevie Wonder, Pat Metheny... diferents estils musicals que van educar el seu gust i la seva oïda musical.

Gràcies al seu primer mestre, Pepe Gómez, es va apropar al Blues, estil que com a guitarrista l' ha influenciat profundament.
Va estudiar al Taller de Músics, amb professors com en Ricky Sabatés o la Cristina Canet. Al 2011 va començar a estudiar Musicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona acabant aquest passat 2015. L'any 2014 va marxar a viure a Toronto per enriquir la seva experiència musical així com la personal, aprofitant per estudiar al Conservatory of Canada i obtenint un Higher Level in Modern Idioms Guitar Sylabus.


Ivan Sanmartín

Cap d'estudis, bateria i percussions, llenguatge musical

L'Ivan és un músic entregat al seu ofici i amb una vocació pedagògica ben coneguda al nostre municipi. Ex-professor i cap d'estudis a El Tram, director de Gospel Joy La Garriga, ex-professor i co-fundador de Tukupracum, ex-professor de timbal pel Front Diabòlic, concentracions de bateries de la Festa Major, Interbatucades...
Format en bateria, solfeig i harmonia a l'escola l'Estudi de Granollers i també amb estudis de magisteri especialitzat en educació musical a la UAB, l'Ivan és un músic que no para quiet rodant pel món en projectes musicals d'estils ben eclèctics (sobretot de música d'arrel afroamericana) i que està "ben decidit a tornar altre cop a treballar de valent per transmetre la filosofia d'aprenentatge musical de La Clau i fer del gaudi a través de la música una manera de viure i compartir"


Joan Rectoret

Baix elèctric, contrabaix i combos

En Joan és un músic de carrera extensíssima i amb un bagatge d'experiència en diverses i nombroses formacions musicals del país (unes 70 pel cap baix) que realment impressiona! Uns 60 discs enregistrats, concerts als millors escenaris de tot el món i experiència pedagògica sobradíssima fan d'en Joan Rectoret un dels grans músics dels nostres temps.

I a La Clau tenim el gran privilegi de tenir-lo entre nosaltres a punt per seguir amb la tasca docent i musical que tant ens apassiona, on també dona classes de llenguatge musical.


Juanjo Molina

Trompeta, grups de vent, big band

En Juanjo és natural de Mollet del Vallès i va iniciar la seva formació com a trompetista amb Ramon Mora a la Banda de Joves Músics de Mollet i posteriorment la seva cerca constant en la millora del seu instrument el va portar a estudiar amb trompetistes com Juan de Diego, Dani Gallostra, Ivó Oller, Matthew Simon i David Pastor. Ha cursat estudis superiors de música a l’ESEM - Taller de Músics.

Ha tocat amb diferents orquestres de ball del país i formacions dels més diversos estils com bandes simfòniques, cobles, conjunts de versions (pop-rock, soul, funk, etc...), xarangues, big bands, dixieland, jazz… però el seu projecte més estable és el grup de dixieland i jazz tradicional Moby Dixie, amb el qual ha tocat en diversos festivals de l'estat compartint cartell amb artistes de renom internacional.


Joana Gumí

Violí, Violoncel i Banjo

La Joana és una jove violinista amb una llarga experiència musical. Ha tocat als festivals de folk més importants del país: Tradicionarius, Esdansa, Fira Mediterrània... . Ha enregistrat diversos CD's, el primer amb només 12 anys. Ha estudiat amb violinistes d'arreu del món i així ha aprés les tradicions irlandeses, escoceses, americanes, occitanes, catalanes... . Actualment està ampliant el seu repertori amb projectes de música moderna com el country, el jazz, el funk...

Amb la Joana aprendràs a tocar el violí passant-ho bé, escoltant música, sentint el ritme i vibrant amb les músiques d'arreu del món.


Anna Godoy

Arpa, Piano i llenguatge musical

L'Anna Godoy, d'origen figuerenc i resident a Barcelona, va superar amb èxit els seus estudis superiors d'arpa i pedagogia al Conservatori del Liceu de Barcelona.

Al llarg dels darrers anys ha estat exercint com a professora d'arpa a Figueres a l'escola "La Flauta Màgica". També ha treballat com a professora de piano en diferents escoles, gràcies a la seva formació com a pianista en una etapa anterior a l'arpa, en l'àmbit del concurs "Maria Canals".

Ha col·laborat amb diversos artistes al llarg de la seva carrera professional, ha acompanyat a Santi Careta en la seva gira de presentació del disc "Els ocells i l'Stereo", a Joan MassotKleiner en nombrosos recitals Musicoliteraris. Ha enregistrat dos CD's amb la Simfònica de Corda i Cobla de Catalunya i ha participat en diversos projectes com arpista i cantant.

A dia d'avui, l'Anna té unes ganes irrefrenables de transmetre totes les possibilitats musicals d'interpreatció i creació amb l'arpa i gaudir educant.