Política de Cookies

De conformitat amb el que s’estableix en la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de LA CLAU. CENTRE D’EXPRESSIÓ MUSICAL amb CIF 38087676K i domicili social situat al CARRER CALABRIA, 176 LOCAL 08530, GARRIGA, LA (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, LA CLAU. CENTRE D’EXPRESSIÓ MUSICAL informa que les dades seran conservades durant el plaç estrictament necessari per complir amb els preceptes nomenats amb anterioritat.
LA CLAU. CENTRE D’EXPRESSIÓ MUSICAL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que LA CLAU. CENTRE D’EXPRESSIÓ MUSICAL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.
D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació del tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment donat pel tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada a dalt o al correu electrònic HOLA@LACLAULAGARRIGA.CAT.
Podrà adreçar-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.
L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.